Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2012 01:18 - Борисов: По-голяма демокрация никога не е имало
Автор: alibababg Категория: Други   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
1



По-голяма демокрация в тази държава никога не е имало. Всеки да може да говори каквото си иска за управляващите. Това каза премиерът Бойко Борисов в интервю за телевизия Канал 3, цитиран от “Фокус”.

Борисов отговори на въпроси на журналиста Сашо Диков, който заяви, че българите искат да живеят в нормална държава, а не в тъпа милиционерска атмосфера, която е създадена в момента.

Това са пълни глупости, заяви в отговор премиерът. Считаш ли, че е милиционерска държавата и пред хиляди и милиони хора ти   в да момента говориш това, каза Борисов. Защо не го говорят там, където има милиционерски държави, попита министър-председателят и продължи:

“Почваш да говориш неща, които не са верни, преди два дни ми си се обадил и казваш, че искаш интервю. Някой да ти е казал какви въпроси да ме питаш, някой да ти е казал, че ако питаш нещо, ще ти вземат камерата и касетата. Никой”.

“Пълна свобода имаш, стоиш пред премиера в момента, задаваш му каквито искаш въпроси и никой не ти пречи”, каза Борисов. “Това е максимумът, никъде го няма това в света. Мислиш ли, че в Съединените щати някой ще отиде при Обама, при Меркел и т.н. без да му кажат – дайте ни въпроси”.

Премиерът отрече да е задрямвал по време на церемонията за връчване на Нобеловата награда на ЕС в Осло.

Никога не съм задрямвал. Какво показват камерите, че чета есемеси. Чета си есемесите, министрите ми пишат. На въпрос защо никой не посмя да каже за вашата дрямка в Осло, Борисов каза три пъти “защото не съм дрямал”.

“Ти казваш в момента – премиерът спи в Осло”, някой пречи ли ти да го казваш? Питам аз – кое е милиционерска държава и кой ти пречи да го казваш, заяви Борисов и обясни, че премиерите командват държави, няма как три часа, колкото е била церемонията в Осло, да не прочете какво се случва в държавата. Всеки гледа да си свърши работата, всички пишат есемеси, посочи той.

image

Тази тиква и за тази работа не става!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alibababg
Категория: Други
Прочетен: 302267
Постинги: 127
Коментари: 78
Гласове: 305
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930